Virtuella husdjur Vs Verkliga husdjur

Att ha ett husdjur kan komma i olika former. På denna sida har vi pratat om de vanliga och ovanliga husdjuren som verkligen är av fysisk karaktär. Vilket innefattar de djur som du kan känna och ta på. Det utesluter dock inte alla andra djur som finns. Det finns faktiskt andra typer av djur som kan vara ett kärt och älskat husdjur. Här handlar det då om alla de olika djur som icats-796437_1280nte är verkliga. Dessa kallas för virtuella husdjur. Vilket kan vara ett elektroniskt husdjur, som du också måste ta hand om och ge mat, samt sköta om så att det överlever.

Det mest kända av dessa måste vara det som kom från Japan för mycket länge sedan och fick namnet Tamagotchi. Här handlar det om att hålla koll och ta hand om ditt djur så det överlever i den virtuella världen. Naturligtvis kommer inte detta i närheten av ett riktigt levande husdjur av kött och blod, men för en del så blir detta en livsstil och de blir uppriktigt förkrossade om deras virtuella djur skulle dö.

Sedan denna uppfinning har det kommit massor med andra lustiga elektroniska djur att ta hand om, men inget av dessa har nått samma grad av popularitet som Tamagotchi gjorde under sin storhetstid. Framförallt för barn har det kommit många nya leksaker i form av elektroniska husdjur som man kan lära att göra olika tricks och konster med. En industri som dessutom förväntas växa.

Hur som helst går det helt klart att säga att ett livs levande husdjur definitivt inte på något sätt går att jämföra med dagens konstgjorda och virtuella värld. Om det vore så att alla gick tillbaka från framtiden till verkligheten och insåg detta skulle världen se bättre ut. Ett exempel på det är att ingen kan ta lika mycket stryk som de ger i filmer, men trots detta så finns det de som utför detta på livs levande personer i verkligheten på stadens gator.