Världens dyraste katter

När det handlar om valet av att ha en katt som husdjur gör många det genom att se på om katten är en söt liten varelse med bra temperament. Andra gör det genom att de vill ha en renrasig statussymbol. Inget av dessa olika typer av val är fel såvida du verkligen tar hand om den katt du tar på dig ansvaret att äga. Detta cat-694730_1280är alltid det som ska ligga till grund för valet av att äga ett husdjur, och borde vara grundläggande för alla människor när de gör sina val. I vilket fall finns det katter för alla. En del är dyra och en del kan du få för en krona per tass, så frågan är vad just du väljer.

När det gäller de dyra raserna av katter så kommer vi snabbt fram till vilka som verkligen är de dyraste katterna i världen. De två definitivt dyraste kattraserna i världen är Bengal och Asheran, vilka kan komma att betinga ett pris på hela 200 000 kronor. Det är något som du inte hittar i den vanliga djurbutiken, utan här gäller det att specialbeställa dessa ovanliga kattraser. Den katt som kommer efter dessa två är Savannah som ligger på ett pris runt 160 000 kronor. Sedan går det snabbt nedåt till kring 40 000 kronor för en s.k. nakenkatt.

Hur som helst gäller de priserna enbart när det kan fastställas att katten du köper är 100 procent renrasig. Här finns det alltså chans att få en mindre fin bengal för priser som ligger så lågt som 8 000 kronor. Dock är det kärleken till djuret som ska vara det som är den största faktorn vid ditt val. Kollar du din egen stamtavla kanske inte heller du är den som är 100 procent renrasig. har inte det varit ett problem för dig i livet, ska du inte låta det bli ett problem gällande ditt val av katt.
Det är ett tips som rekommenderas till dig som vill köpa den där leksaken som krävs för ditt husdjur. Genom att besöka den här länken slots app kan du spela lite på casino för att få in en slant som kan avsättas till att köpa en rad olika leksaker till ditt husdjur. Denna länk är en ypperlig chans för dig att skaffa den mängd pengar som verkligen behövs för leksakerna.