Excentriska människors val av husdjur

När det kommer till valet av husdjur är det katter och hundar som är det mest vanliga och det mest traditionella valen. Hur som helst så finns det många excentriska människor som gör olika och originella val av sina favoritdjur. Ibland är detta ett val som fortfarande handlar om att ta ett ansvar för en giraffe-614141_1280levande varelse. I andra fall är det bara för att ha något annorlunda som folk ska uppmärksamma dem för. I detta fall är det inte riktigt rätt anledning att ta hand om och äga ett djur. Information om några av de mest excentriska valen av djur är chockartade och ibland även väldigt annorlunda.

En av de mest excentriska personerna genom historien gällande träning och ägarskap av djur, var Jimmy Hirst. Här talar vi om en mycket jaktintresserad man som istället för att ha hundar med på jakten använde sig av grisar som han tränade på samma sätt. Hur det fungerade avslöjar tyvärr inte historien, men frågan var väl kanske hur bra han var på att träna dem och hur mycket detta måste ha tagit av hans tid?

Det kanske mest uppseendeväckande genom historiens gång, var William Buckland som hade ett väldigt speciellt intresse. Hans stora djurintresse ledde till att hela hans hus fylldes med dessa varelser och huset kom senare att liknas vid ett zoo. Det som gör historien anmärkningsvärd var att han sedan åt upp djuren till middag, allt från flugor till större djur som bland annat en mullvad och han var även generös och bjöd sina gäster på något av sina djur.

Även Gerald Tyrwhitt går till historien med en giraff som husdjur, som han regelbundet drack sitt eftermiddagste med. När det gäller djur är det alltid bättre att välja ett som du verkligen kan leva med och ta hand om. Att välja ett djur för att endast väcka uppmärksamhet med är inget som rekommenderas.